Informatie

Meer informatie over financiering van trajecten, vertrouwenspersoon en de klachtenprocedure.

Aanmelden

Graag nodig ik je uit om bij de manege kennis te komen maken. Iedereen die je mee wilt nemen is welkom. Tijdens dit gesprek bespreken we wat er allemaal mogelijk is. Ook voor verwijzers, neem contact op met Tjeerd Buitinga.

Wachttijden

Een zorgtraject bij Zorgmanege De Kapberg is altijd maatwerk. Een “standaard” wachttijd kan daarom niet gegeven worden. Neem contact op met Tjeerd Buitinga om dit voor jouw situatie te bespreken.

Financieel

Zorgmanege De Kapberg is aanbesteed bij “Samen 14” (met uitzondering van Hof van Twente en Almelo). Daarnaast kan de zorg gefinancierd worden vanuit het PGB (persoonsgebonden budget) en is er een nauwe samenwerking met Zorginstelling Ambiq in het kader van onderaannemerschap. 

Vertrouwenspersoon en klachtenprocedure

Het kan voorkomen dat de zorgverlening anders loopt dan je verwacht of dat je niet tevreden bent. Bespreek dit dan altijd met Tjeerd Buitinga. Het doel van dit gesprek is om samen een oplossing te vinden.

Het is ook mogelijk om in gesprek te gaan met een vertrouwenspersoon buiten Zorgmanege De Kapberg

Leiden deze gesprekken niet tot een passende oplossing of wil je een klacht indienen, dan kun je meer lezen over de klachtenregeling.

Privacyverklaring

Onze privacyverklaring is te downloaden in PDF-formaat.

Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden zijn te downloaden in PDF-formaat.

Overige gegevens

KVK: 69126720
BTW: NL001653144B25
AGB: 41786344